ΣΥΡΙΖΑ για Λιγνάδη: Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα

ΣΥΡΙΖΑ για Λιγνάδη: Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα

Μία οφειλόμενη απάντηση επιφύλασσε στην υπουργό Πολιτισμό Λίνα Μενδώνη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τα σχόλια της Λίνας Μενδώνη και άλλων κυβερνητικών στελεχών περί «υποκινούμενων από το ΣΥΡΙΖΑ» παρεμβάσεων για την υπόθεση του πρωτόδικα ένοχου για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες αποτελούν «εργαλειοποίηση του πολιτισμού».

«Η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων. Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνεται πως «ΝΔ και κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών».

Διαβάστε επίσης: Ηλιόπουλος για Μενδώνη: Δεν χρειαζόταν να φύγει άρον άρον από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων.

Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα.

Το ότι η ΝΔ και η κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter