ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Πέτσα: Αν δεν δοθούν εντολές καταχώρησης και αρχικές τιμολογήσεις επιβεβαιώνεται το «μαγείρεμα»

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Πέτσα: Αν δεν δοθούν εντολές καταχώρησης και αρχικές τιμολογήσεις επιβεβαιώνεται το «μαγείρεμα»

Την άμεση δημοσιοποίηση των εντολών καταχώρησης και των αρχικών τιμολογήσεων ζητά με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση επιβεβαιώνεται το «μαγείρεμα» της λίστας Πέτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά από μια απίστευτη καθυστέρηση 90 ημερών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σέρβιρε σήμερα τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια σχετικά με τον κορωνοϊό.

Οφείλει όμως, σήμερα κιόλας, να δημοσιοποιήσει και τις αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα, καθώς και τις αρχικές τιμολογήσεις. Εάν δεν το πράξει, επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα “μαγειρευόταν” ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα.

Και βεβαίως, η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για ποιον λόγο έχει αποκλείσει συγκεκριμένα Μέσα μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική σε αυτή. Αλλά και να εξηγήσει γιατί σε κάποια Μέσα έχουν δοθεί ψίχουλα, ενώ, όσα επιτίθενται συστηματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χρυσωθεί πλουσιοπάροχα. Μήπως η συγκεκριμένη μεθόδευση έγινε προκειμένου να φανεί, ψευδεπίγραφα, πως καλύπτεται το κριτήριο του πλουραλισμού; Αναμένουμε άμεσα πλήρεις απαντήσεις».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter