ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και τον λαϊκισμό θα είναι ισχυρό

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και τον λαϊκισμό θα είναι ισχυρό

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο όπου υποσχέθηκε… λαγούς με πετραχήλια. 

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας όταν ήταν κυβέρνηση αλλά και τα ψέματα, την παραπληροφόρηση και τα fake news που χρησιμοποίησε ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Ρόδο

O πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες.

Ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο.

Ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό.

Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Ζίμενς, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων.

Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους.

Για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο «κόφτης», ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, κι ότι, τελικά, μειώθηκαν κι οι συντάξεις…

Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter