ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Όρισε τη συζήτηση για τις υποκλοπές μετά τις 22 Αυγούστου για να κερδίσει χρόνο

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Όρισε τη συζήτηση για τις υποκλοπές μετά τις 22 Αυγούστου για να κερδίσει χρόνο

«Προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη “βόμβα”» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην κυβέρνηση, η οποία δέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές μετά τις 22 Αυγούστου και όχι άμεσα όπως ζήτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές.

«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμο» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη «υποχρεώνεται να δεχτεί, υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των αντιδράσεων, τη βάσανο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που προσπαθούσε να αποφύγει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές.

Ωστόσο το αίτημα αφορούσε την άμεση διεξαγωγή της συζήτησης ώστε να δοθούν απαντήσεις εδώ και τώρα.

Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, προφανώς για να κερδίσει χρόνο και να προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη “βόμβα”.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι υποχρεώνεται να δεχτεί, υπό την πίεση των αποκαλύψεων και των αντιδράσεων, τη βάσανο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που προσπαθούσε να αποφύγει, αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να επικρατεί της αλαζονείας και του αυταρχισμού.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

 

Μυστικά & Documento

25/09/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter