ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Να μάθει όλος ο ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Να μάθει όλος ο ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία

«Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει για την υπόθεση Novartis της οποίας η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη Βουλή για να διερευνηθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων:

«Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Νοβάρτις ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν.

Οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους.

Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter