ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο σεξιστικός οχετός θα έπρεπε να σημάνει την άμεση αποπομπή του

ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: Ο σεξιστικός οχετός θα έπρεπε να σημάνει την άμεση αποπομπή του

Την άμεση αποπομπή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στο φόντο της σεξιστικής συμπεριφοράς του κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, με την τελευταία να καταγγέλλει ότι χρησιμοποιήθηκαν αήθεις εκφράσεις και χειρονομίες εναντίον της, σε πλήρη διάσταση με τα κοινοβουλευτικά ήθη.

«Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιο του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καλεί τον πρωθυπουργό να πράξει άμεσα το αυτονόητο.

Διαβάστε επίσης: Αυγέρη για Οικονόμου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων: Σε ρόλο «τζάμπα μάγκα» τραμπουκίζει από τη θέση του Προέδρου

Ακολουθεί το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

«Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους «τζαμπατζήδες», σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του.

«Είσαι για πολύ μεγάλο…» είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες.

Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter