ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαθανάση: Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπολύει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τον δόλιο υπουργό Νικόλαο Παπαθανάση, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ και να κάνει λόγο για διακανονισμό που επήλθε με την Τράπεζα Eurobank για δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,45 εκ ευρώ, μετά την καταδικαστική πρωτόδικη γι’ αυτόν απόφαση και ενώ ήταν υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δίχως ωστόσο να δώσει πειστικές απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν το σύνολο της κοινωνίας.

«Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Χιλιάδες δανειολήπτες και εγγυητές χάνουν τα σπίτια τους και ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του» σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του και καταλήγει ως εξής: «Μπορούν άραγε οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Χιλιάδες δανειολήπτες και εγγυητές χάνουν τα σπίτια τους και ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του.

Μετά την απάντηση του πάντως, τα ερωτήματα παραμένουν:

Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;

Έγινε κούρεμα στις οφειλές του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ;

Μπορούν άραγε οι χιλιάδες απελπισμένοι δανειολήπτες να έχουν τον ίδιο συμβιβασμό και μεταχείριση από τις τράπεζες η είναι μόνο για υπουργούς του κ. Μητσοτάκη;

Διαβάστε επίσης:

Κύριε Παπαθανάση πληρώσατε στην τράπεζα και πόσα;

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Ενώ οι δανειολήπτες αγωνιούν, ο Παπαθανάσης χρωστά 1,8 εκατ.

Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Μιλά για βαθύ κράτος την ημέρα των αποκαλύψεων για Παπαθανάση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter