ΣΥΡΙΖΑ για προκλητικές δηλώσεις Οικονόμου: Αφού «το τσάμπα πέθανε» ο Μητσοτάκης να βάλει λουκέτο στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για προκλητικές δηλώσεις Οικονόμου: Αφού «το τσάμπα πέθανε» ο Μητσοτάκης να βάλει λουκέτο στη ΝΔ

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε μεταξύ άλλων τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον κ. Οικονόμου. «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει: Συμφωνεί με τον βουλευτή του κ. Οικονόμου πως ”οι Έλληνες έχουν μάθει στο τσάμπα, να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους”» τονίζει.

«Ο μόνος που έχει μάθει στο τσάμπα και ζει παρασιτικά από το Δημόσιο είναι ο κ. Μητσοτάκης, το υπουργικό του συμβούλιο που χρωστά πάνω από 40 εκατ. στις τράπεζες και η ΝΔ με δανεικά και αγύριστα πάνω από 350 εκατ. ευρώ» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι «Αφού λοιπόν «ο τσάμπας πέθανε», ο κ. Μητσοτάκης οφείλει σήμερα κιόλας να ανακοινώσει την χρεωκοπία της ΝΔ, να της βάλει λουκέτο και να πάει σε κάποιο από τα δεκάδες σπίτια του, μήπως και ανασάνει η κοινωνία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει: Συμφωνεί με τον βουλευτή του κ. Οικονόμου πως «οι Έλληνες έχουν μάθει στο τσάμπα, να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους», με αφορμή τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε πολίτες που τόσα χρόνια ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους αλλά πλέον αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς ρεύματος με ρήτρες αναπροσαρμογής πολλαπλάσιες του μισθού και της σύνταξής τους;

Ο μόνος που έχει μάθει στο τσάμπα και ζει παρασιτικά από το Δημόσιο είναι ο κ. Μητσοτάκης, το υπουργικό του συμβούλιο που χρωστά πάνω από 40 εκατ. στις τράπεζες και η ΝΔ με δανεικά και αγύριστα πάνω από 350 εκατ. ευρώ.

Αφού λοιπόν «ο τσάμπας πέθανε», ο κ. Μητσοτάκης οφείλει σήμερα κιόλας να ανακοινώσει την χρεωκοπία της ΝΔ, να της βάλει λουκέτο και να πάει σε κάποιο από τα δεκάδες σπίτια του, μήπως και ανασάνει η κοινωνία.

Αν δεν το κάνει από μόνος του, σύντομα οι πολίτες θα του στείλουν πίσω το λογαριασμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter