Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Μετά την καταδίκη Μαντέλη για Siemens

ΣΥΡΙΖΑ για Σημίτη: «Ο πρωθυπουργός που έβλεπε τις μίζες να περνούν»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταδίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη για τις μίζες της Siemens

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως λόγω της μεγάλης καθυστέρησης της δίκης, απαλλάχθηκε από το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Παράλληλα επισημαίνει πως οι απανταχού Rocos ( το κωδικό όνομα για τις πληρωμές) που λεηλάτησαν τη χώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Τέλος αναφέρει πως ο κ. Σημίτης θα περάσει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που «έβλεπε τις μίζες να περνούν», αλλά δεν γνώριζε...

Όλη η ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την καταδίκη Μαντέλη

«Ο Ρόκκο και τα αδέλφια του» είναι μια υπέροχη ταινία του Βισκόντι. Σήμερα το ριμέικ της ταινίας έχει τίτλο «ο Rocos και τα ορφανά του εκσυγχρονισμού».

Ο κ. Μαντέλης, υπουργός του κ. Σημίτη, που χρησιμοποίησε τον κωδικό Rocοs προκειμένου να εισπράξει «δώρο» της Siemens για την επιλογή της στο έργο ψηφιοποίησης κέντρων του ΟΤΕ, καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ λόγω της μεγάλης καθυστέρησης της δίκης, απαλλάχθηκε από το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Οι απανταχού Rocos του παλαιού πολιτικού κατεστημένου που λεηλάτησε τη χώρα για δεκαετίες, όσο και να χρονοτριβούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Όσο για τον κ. Σημίτη θα περάσει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που «έβλεπε τις μίζες να περνούν», αλλά δεν γνώριζε...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/07/2017

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.