ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Να παραιτηθεί ο κ. Οικονόμου – Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι καταγγελίες Μάνδρου

ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Να παραιτηθεί ο κ. Οικονόμου – Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη οι καταγγελίες Μάνδρου

Την απομάκρυνση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του σχετικά με τα όσα δήλωσε το πρωί της Παρασκευής, όπου υποστήριζε ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη παραπέμπονται για τη «σκευωρία» Novartis. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στα όσα δήλωσε η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου τονίζοντας πως οι καταγγελίες είναι «κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «επιχείρησε συνειδητά να παραπληροφορήσει του πολίτες, προκειμένου να συντηρήσει ζωντανό τον ισχυρισμό περί δήθεν σκευωρίας, ενώ είχε ήδη καταπέσει με πάταγο στη Δικαιοσύνη» και συνεχίζει προτρέποντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη «για αρχή να ξεκινήσει με την απομάκρυνση σήμερα κιόλας του εθνικού ψεύτη Οικονόμου. Και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι».

«Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου παρακρατική λειτουργία. Ονόματα εμπλεκόμενων εξαφανίζονται δια μαγείας από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις διαστρεβλώνονται από δικαστικές πηγές, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησής τους» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι καταγγελίες της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου για οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησης των δικαστικών συντακτών σχετικά την παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη είναι κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ενώ σύμφωνα με το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, η παραπομπή έγινε για δευτερεύοντες λόγους, άσχετους με την υπόθεση Novartis, από χθες το βράδυ έγινε μια συστηματική προσπάθεια να παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ το αντίθετο. Προφανώς, για να μην μάθουν ποτέ οι πολίτες ότι στην ουσία κατέρρευσε με πάταγο η προσπάθεια να βαφτιστεί το σκάνδαλο ως δήθεν σκευωρία.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άνευ προηγουμένου παρακρατική λειτουργία. Ονόματα εμπλεκόμενων εξαφανίζονται δια μαγείας από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις διαστρεβλώνονται από δικαστικές πηγές, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν οργανωμένο σχέδιο παραπληροφόρησής τους.

Τα όργανα άσκησης του πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας, οφείλουν να ζητήσουν άμεσα έλεγχο, προκειμένου να αποκαλυφθούν εκείνοι που συνειδητά ήθελαν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.

Ο δε κ. Οικονόμου με τη δήλωσή του επιχείρησε συνειδητά να παραπληροφορήσει του πολίτες, προκειμένου να συντηρήσει ζωντανό τον ισχυρισμό περί δήθεν σκευωρίας, ενώ είχε ήδη καταπέσει με πάταγο στη Δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για αρχή να ξεκινήσει με την απομάκρυνση σήμερα κιόλας του εθνικού ψεύτη Οικονόμου. Και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι.»

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Novartis – Βαξεβάνης στο ‘Κόκκινο’: Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο υπουργός Δικαιοσύνης πίσω από την παραπληροφόρηση δημοσιογράφων

Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου: Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλος δεν διώκονται για τη Novartis

Σκάνδαλο Novartis – Μάνδρου: «Οργανωμένη παραπληροφόρηση» για να εμφανιστεί ψευδώς ότι διώκονται Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη

Σκάνδαλο Novartis – Παπαγγελόπουλος: «Το βούλευμα γελοιοποιεί τους πολιτικούς απατεώνες»

Σκάνδαλο Novartis – Παπαδάκου: «Ιστορική δικαίωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας – Η σκευωρία της σκευωρίας θα καταρρεύσει»

Σκάνδαλο Novartis-Οικονόμου: Ένας τέλειος συκοφάντης όπως και το αφεντικό του

«Μαζεύουν» τώρα τα δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο Novartis ΣΚΑΪ, Καθημερινή και in.gr

Σκάνδαλο Novartis: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε αθώους εν γνώσει του στη Βουλή (Video)

Σκάνδαλο Νovartis: Κόλαφος και για Νίκο Μανιαδάκη το δικαστικό βούλευμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter