Οι 3 αναρτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα social media

ΣΥΡΙΖΑ για ταυτότητα φύλου: Προστατεύουμε και διευρύνουμε τα ατομικά δικαιώματα (Video)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς έχουν δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουν και θα διευρύνουν τα ατομικά δικαιώματα ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας», αναφέρει το κυβερνών κόμμα σε μία από τις τρεις αναρτήσεις του σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή το σχέδιο νόμου που συζητείται στη Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΑ κάνει λόγο για «προοδευτικό αποτύπωμα» σημειώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος»

Δείτε τις αναρτήσεις στο Facebook:

(Ανάλογες αναρτήσεις έγιναν και στο Twitter)

Αποτύπωμα #ταυτότηταφύλου #vouli

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς έχουν δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουν και θα διευρύνουν τα ατομικά δικαιώματα ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας. Το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου είναι ένα βήμα με προοδευτικό αποτύπωμα. Κάτι που αναγνωρίζει σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος.

Αποτύπωμα #ταυτότηταφύλου #vouli Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς έχουν δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουν και θα διευρύνουν τα ατομικά δικαιώματα ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας. Το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου είναι ένα βήμα με προοδευτικό αποτύπωμα. Κάτι που αναγνωρίζει σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος.

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Montag, 9. Oktober 2017

Φύλο κι όχι φύλλο #ταυτότηταφύλου #vouli 

Κόντρα στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και την παραπληροφόρηση ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Το ποιος επιθυμεί την Ελλάδα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κράτος κρίνεται και στο επίπεδο των ατομικών δικαιωμάτων.

Φύλο κι όχι φύλλο #ταυτότηταφύλου #vouli Κόντρα στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και την παραπληροφόρηση ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Το ποιος επιθυμεί την Ελλάδα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κράτος κρίνεται και στο επίπεδο των ατομικών δικαιωμάτων.

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Montag, 9. Oktober 2017
Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι πράξη σεβασμού και ισότητας. Η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου με όλες τις επιστημονικές προβλέψεις του νομοσχεδίου αποτελεί ασπίδα προστασίας απέναντι στο ρατσισμό και την πολύπλευρη βία. #ταυτότηταφύλου #vouli

Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι πράξη σεβασμού και ισότητας. Η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου με όλες τι...

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Montag, 9. Oktober 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.