ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις Μαρτίνη: Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζαν την υγεία ως λάφυρο και πεδίο για ρουσφέτια

ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις Μαρτίνη: Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζαν την υγεία ως λάφυρο και πεδίο για ρουσφέτια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές αποκαλύψεις του Α. Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής (αποκαλύψεις που είχε προαναγγείλει η εφημερίδα Documento).

«Η σημερινή κατάθεση του πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντύναν» Ανδρέα Μαρτίνη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στη Δημόσια Υγεία, αποκάλυψε πως οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζαν τον συγκεκριμένο τομέα ως λάφυρο και ως πεδίο για ρουσφέτια.

Συγκεκριμένα, οι αναφορές του κ. Μαρτίνη στις μεθοδεύσεις μέσω τροπολογιών, προκειμένου το ίδρυμα να περάσει στα χέρια ιδιωτών, δείχνουν πως η μοναδική έγνοια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν η εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων και όχι η υγεία των πολιτών. Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις του πρώην προέδρου του Ιδρύματος ότι όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, εκτός από Τσίπρα και Καραμανλή καθώς και σχεδόν όλοι οι πρώην υπουργοί Υγείας ζήτησαν ρουσφέτια, δείχνει το μέγεθος του πελατειακού συστήματος που οικοδόμησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Έχουν να πουν κάτι για όλα αυτά στη Νέα Δημοκρατία ή θα επιμείνουν στην ένοχη σιωπή»;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter