ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Άδικος κόπος, κανείς δεν τον πιστεύει»

ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη: «Άδικος κόπος, κανείς δεν τον πιστεύει»

«Οι πολίτες ξέρουν ότι αυτό που τους περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη, είναι η κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η κατάργηση της 13ης σύνταξης, όλων των μέτρων στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας που θέσπισε η σημερινή κυβέρνηση» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

«Μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη περί επταήμερης εργασίας, κατάργησης του («ξεπερασμένου») 8ωρου, ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων, ασφαλιστικού Πινοσέτ, οι επικοινωνιολόγοι του προσπάθησαν, σήμερα, να παρουσιάσουν έναν φιλεργατικό Μητσοτάκη. Μέχρι και ότι δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο μας είπε, ο άνθρωπος που έχει στηρίξει ολόκληρο πρόγραμμα φορολογικής πολιτικής του, στη μείωση του αφορολόγητου. Έφτασε στο σημείο να διατείνεται ότι η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού ήταν δική του ιδέα, κι ότι η ΝΔ είχε πολιτικό κόστος εξαιτίας του καταλογισμού προστίμων σε επιχειρήσεις, για παραβάσεις εργασιακών δικαιωμάτων!».

«Άδικος κόπος, κανείς δεν τον πιστεύει», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ο πρόεδρος του κόμματος που μείωσε αναρίθμητες φορές μισθούς και συντάξεις, που θέσπισε τον υποκατώτατο μισθό, που διέλυσε το ΣΕΠΕ, αυτό που πραγματικά θα φέρει, είναι ένα νέο μνημόνιο, χειρότερο από τα προηγούμενα. Τότε μόνο θα είναι ευχαριστημένοι η ολιγαρχία και οι ελίτ που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, για τη στήριξη των οποίων είναι υπερήφανος. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα του κάνουν τη χάρη».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter