ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη: Κυβέρνηση σε αποσύνθεση δύο μήνες μετά τις εκλογές – Μέγας υπεύθυνος ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ για Βαρβιτσιώτη: Κυβέρνηση σε αποσύνθεση δύο μήνες μετά τις εκλογές – Μέγας υπεύθυνος ο Μητσοτάκης

«Με καθυστέρηση έξι ημερών, ο κ. Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δείξει την ελάχιστη ευθιξία και να παραιτηθεί» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Μ. Βαρβιτσιώτη «πρώτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για δήθεν πολιτική εκμετάλλευση, στη συνέχεια, αφού ζητήσαμε την αποπομπή του, ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη και σήμερα τελικά παραιτήθηκε υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές και καταλήγει: «Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μέγας υπεύθυνος για τις επιλογές των υπουργών και την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους είναι ένας και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Με καθυστέρηση έξι ημερών, ο κ. Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δείξει την ελάχιστη ευθιξία και να παραιτηθεί από υπουργός Ναυτιλίας, μετά την απάνθρωπη δήλωση του με την οποία εξίσωσε τους θύτες με το θύμα της δολοφονίας, τον Αντώνη Καρυώτη, στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρώτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για δήθεν πολιτική εκμετάλλευση, στη συνέχεια, αφού ζητήσαμε την αποπομπή του, ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη και σήμερα τελικά παραιτήθηκε υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής.

Μόλις δύο και πλέον μήνες από τις εκλογές, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ήδη μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση.

Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μέγας υπεύθυνος για τις επιλογές των υπουργών και την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους είναι ένας και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter