ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένει σιωπηλή

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένει σιωπηλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στις συνεχόμενες αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση Φουρθιώτη, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο ερώτημα «ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται με τον κ. Φουρθιώτη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει τα εξής στην ανακοίνωσή του:

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Φουρθιώτη διαδέχονται η μια την άλλη αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει επί ενάμιση μήνα να σιωπά.

Χθες και αφού πια ο κ. Φουρθιώτης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά αυτόν που έχει στην πλάτη του τον μισό Ποινικό Κώδικα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντά με τι ανταλλάγματα τον λιβάνιζε με τις εκπομπές και τα πρωτοσέλιδά του. Δεν απαντά με ποιου τις πλάτες ο τηλεπαρουσιαστής έστηνε όλο αυτό το διάστημα απάτες κατά του Δημοσίου και όταν τον εντόπισαν οι υπηρεσίες εισέβαλε σε υπουργείο τραμπουκίζοντας υπαλλήλους και στελέχη.

Εάν νομίζει ότι με τη σιωπή του το θέμα θα ξεχαστεί, είναι γελασμένος. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει: Ποιοι συνεργάτες του και με ποιον τρόπο συνδέονται με τον κ. Φουρθιώτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter