ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ ήξερε για τον «ανταποκριτή» του πολέμου της Ουκρανίας από την Κυψέλη!

ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ ήξερε για τον «ανταποκριτή» του πολέμου της Ουκρανίας από την Κυψέλη!

Για κοροϊδία καταγγέλλει την ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Πατσούκας, που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη, ενώ η διοίκηση της κρατικής τηλεόραση είχε απόλυτη γνώση.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Οι χθεσινές «πηγές» του κ. Ζούλα απλά επιβεβαίωσαν πως ο «ανταποκριτής» της ΕΡΤ εν γνώσει της Διοίκησης έδινε ανταπόκριση για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το σπίτι του στην Κυψέλη. Δεκάδες βίντεο από τις «ανταποκρίσεις» του διαψεύδουν τους γελοίους ισχυρισμούς των «πηγών» του κ. Ζούλα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δημόσια τηλεόραση και πολλούς έντιμους δημοσιογράφους της.

Το ερώτημα είναι απλό, πέρα από την κοροϊδία με τις fake ανταποκρίσεις: Από τους 15 μήνες που έχει σύμβαση με την ΕΡΤ ο συγκεκριμένος «ανταποκριτής» και για την οποία αμείβεται με μίνιμουμ 20.000 ευρώ το χρόνο, πόσο διάστημα έχει βρεθεί στη Μόσχα;

Περιμένουμε την απάντηση του κ. Ζούλα μαζί με τις παραιτήσεις του ίδιου, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γαμπρίτσου και του Γενικού Διευθυντή κ. Καφαράκη.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter