ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να στήσει μια οργουελιανή δυστοπία

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να στήσει μια οργουελιανή δυστοπία

Σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή τα όσα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης στο Κουκάκι, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν ασκήθηκε βία από την αστυνομία».

Στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μακριά από την πραγματικότητα και την αλήθεια, σημειώνοντας επίσης πως τόσο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσο και συνολικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, επιχειρεί να στήσει μία οργουελική δυστοπία.

«Η «απάντηση» του κ. Χρυσοχοΐδη μαρτυρεί το οριστικό διαζύγιο της κυβέρνησης από την πραγματικότητα και την αλήθεια, λόγω της ιδεοληπτικής της προσήλωσης στο δόγμα του αυταρχισμού.

Όποιος έχει στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα βλέπει αυτό που είδε όλη η χώρα: πάνοπλοι αστυνομικοί παραβίασαν το οικιακό άσυλο, έσυραν πολίτες στην ταράτσα, τους έδεσαν πισθάγκωνα και σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες τους χτύπησαν.

Είναι φριχτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη να κάνει λόγο περί “δήθεν δικαιωμάτων”, την ίδια μέρα που συνέβησαν όλα αυτά τα τερατώδη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνολικά, επιχειρούν να στήσουν μια οργουελιανή δυστοπία. Δεν θα τους περάσει», ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter