ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζει στην εικονική πραγματικότητα των fake news και του λαϊκισμού

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζει στην εικονική πραγματικότητα των fake news και του λαϊκισμού

Δριμεία κριτική ασκεί για ακόμη μια φορά η αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη στάση που διατηρεί την ώρα που μαίνεται το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για τον συνωστισμό πιστών στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στις Σέρρες.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για ανεύθυνη στάση, τονίζοντας ότι «ζει σε μία εικονική πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Την ώρα που οδεύουμε ολοταχώς για τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων ημερησίως, η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη στάση για ψηφοθηρικούς λόγους. Σήμερα όλοι είδαμε συνωστισμό πιστών κατά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, συνέρρευσαν χωρίς μέτρα προστασίας και χωρίς την επιβεβλημένη παρουσία των Αρχών, με την κυβέρνηση να αρκείται σε χλιαρές νουθεσίες.

Την ίδια ώρα για ακόμη μία φορά η πανδημία χτυπά ένα ακόμη γηροκομείο, αυτή τη φορά με 13 κρούσματα στις Σέρρες, επιβεβαιώνοντας πως η δέσμευση της κυβέρνησης να αυξήσει τα διαρκή τεστ σε αυτούς τους χώρους έχουν μείνει στα χαρτιά.

Και φυσικά, οι τριτοκοσμικές εικόνες στις δημόσιες συγκοινωνίες συνεχίζονται, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να στριμώχνονται σαν σαρδέλες καθημερινά.

Μπροστά σε όλα αυτά, η κυβέρνηση αντί να σοβαρευτεί κάνει πως τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Ζει στην εικονική πραγματικότητα των fake news και του λαϊκισμού της εύκολης λύσης μέσα από τη διαρκή επίκληση ενός εμβολίου που δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter