ΣΥΡΙΖΑ: H κυβέρνηση της ΝΔ «παίζει άμυνα» όχι με τον ιό αλλά με τις αντοχές των πολιτών

ΣΥΡΙΖΑ: H κυβέρνηση της ΝΔ «παίζει άμυνα» όχι με τον ιό αλλά με τις αντοχές των πολιτών

«Για μια ακόμη φορά παίζουν με μια ολόκληρη κοινωνία. Πουλάνε ελπίδα με την επιχείρηση «Ελευθερία» που πριν ακόμα ξεκινήσει έχει ήδη μετατραπεί σε φιάσκο και επικοινωνιακό σόου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Αντί να διασφαλίσουν την επιβίωση της οικονομίας, έστησαν τη μέθοδο του click-away, δημιουργώντας μια αγορά δύο ταχυτήτων με χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να βρίσκονται πλέον στα όρια της κατάρρευσης και χιλιάδες θέσεις εργασίας σε «αναστολή».

Αντί να διασφαλίσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, έστησαν ομάδα “taskforce” γιατρών για να ενισχύσει τα Νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας, αποδυναμώνοντας τα ήδη επιβαρυμένα Νοσοκομεία της Αττικής.

Αντί να διασφαλίσουν την άμεση υλοποίηση της εμβολιαστικής εκστρατείας, έτρεξαν πρώτοι-πρώτοι να εμβολιαστούν πανηγυρίζοντας προκλητικά στα socialmedia για τη σπουδαιότητα του εμβολίου. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες για ακύρωση προγραμματισμένων εμβολιασμών υγειονομικών σε Νοσοκομεία της χώρας ενώ για τον εμβολιασμό κλειστών δομών και ευπαθών ομάδων, ούτε κουβέντα.

Αντί να διασφαλίσουν την ασφαλή έναρξη των σχολείων στις 11 Γενάρη με αραίωση μαθητών στις τάξεις και προσλήψεις εκπαιδευτικών, χρησιμοποιούν τους μαθητές ως άλλοθι για να ξαναβάλουν στον «πάγο» μια ολόκληρη κοινωνία, επαναφέροντας αυστηρότερα μέτρα απαγόρευσης από αύριο.

Για μια ακόμη φορά παίζουν με μια ολόκληρη κοινωνία. Πουλάνε ελπίδα με την επιχείρηση «Ελευθερία» που πριν ακόμα ξεκινήσει έχει ήδη μετατραπεί σε φιάσκο και επικοινωνιακό σόου. Τα 2.000.000 εμβόλια που υποσχόταν ο κ.Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, πολύ γρήγορα έγιναν 100.000 ενώ είναι αμφίβολο αν μέσα στο Γενάρη θα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 200.000 συμπολίτες μας.

Ένα πράγμα όμως δεν έχει καταλάβει ακόμα η κυβέρνηση της Ν.Δ. Ότι πλέον «παίζει άμυνα» όχι με τον ιό αλλά με τις αντοχές των πολιτών. Γιατί άλλο πλιάτσικο η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter