ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση πετάει ελεύθερους επιχειρηματίες και αγρότες εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση πετάει ελεύθερους επιχειρηματίες και αγρότες εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

«Ανάλγητη και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που στερεί το δικαίωμα στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Γαβρήλος.

Όπως τονίζει «την ώρα που χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κρίση ακρίβειας και τους υψηλούς φόρους και εισφορές που η ίδια τους έχει επιβάλει, τώρα τους στερεί και το δικαίωμα στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

«Η επίθεση της ΝΔ στην μεσαία τάξη και στους ανθρώπους της παραγωγικής οικονομίας είναι συνεχής και έχει ως σκοπό να τους ωθήσει στα λουκέτα, αλλάζοντας εντελώς το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και εξαθλιώνοντας ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων» εξηγεί ο ίδιος.

«Αν πράγματι ήθελε η κυβέρνηση να ενισχύσει τα μεσαία στρώματα και όλους αυτούς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες φορολογικές και ασφαλιστικές απαιτήσεις, λόγω των συνεχόμενων κρίσεων που έχει βιώσει η κοινωνία μας, θα είχε φέρει μια πραγματική ρύθμιση γενναίων δόσεων, όπως είχε κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην κινδυνεύουν τώρα 1,4εκ ελεύθεροι επαγγελματίες και οι οικογένειές τους, να μείνουν ιατροφαρμακευτικά ακάλυπτοι» επισημαίνει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ άμεσα θα φέρει το θέμα στην Βουλή, ζητώντας λύσεις και καταδικάζοντας τις πολιτικές της κυβέρνησης που οδηγούν σε αργό θάνατο χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και εμπόρους» καταλήγει ο Γιώργος Γαβρήλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter