ΣΥΡΙΖΑ: Κάλυψη της φασιστικής βίας από στέλεχος της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλυψη της φασιστικής βίας από στέλεχος της ΝΔ

«Η ακροδεξιά αθλιότητα του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, Στάθη Τετράδη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα προσβάλλει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριακό Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσίευση του documentonews.gr.

«Μόλις χτες ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Στην πραγματικότητα, όμως, ο ακροδεξιός λόγος είναι τόσο κυρίαρχος στην αξιωματική αντιπολίτευση, που αντίστοιχες δηλώσεις έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο για τη συντηρητική παράταξη, χωρίς να τυγχάνουν της δέουσας έμπρακτης αποδοκιμασίας».

«Στο κόμμα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη, είναι απολύτως αποδεκτή η κάλυψη της φασιστικής βίας και ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις», καταλήγει στην ανακοίνωση του Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στέλεχος της ΝΔ δικαιολογεί τους χρυσαυγίτες που ξυλοκόπησαν μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Βαγγέλης και ο κάθε Βαγγέλης που το παίζει αντίφα ανήκει και αυτός στα καρκινώματα του φασισμού οπότε ό,τι σπέρνεις-θερίζεις από ‘μενα!» σημειώνει σε σχόλιό του στο Facebook στέλεχος της ΝΔ αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου στο Πέραμα.

Ο λόγος για τον Στάθη Τετράδη, ταμία και υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Πάτρα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο του 2018, όταν η Τοπική Οργάνωση συνήλθε πρώτη φορά σε σώμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter