ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεραμέως: Ξεπέρασε τα όρια – Απαράδεκτη και αήθης επίθεση σε Φίλη

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεραμέως: Ξεπέρασε τα όρια – Απαράδεκτη και αήθης επίθεση σε Φίλη

Για “σκοτάδι και βούρκο” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας σχετικά με την απουσία του Τομεάρχη Παιδείας, Νίκου Φίλη από τη συζήτηση στη Βουλή.

Επισημαίνουν ότι ενώ η Υπουργός, Νίκη Κεραμέως, γνωρίζει ότι ο κ. Φίλης έχει πρόβλημα υγείας, χρησιμοποίησε την απουσία του ως επιχείρημα “για να τροφοδοτήσει τον προσωπικό της αριβισμό”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Σκοτάδι και βούρκος η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, που είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την «απουσία» του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη αλλά και της Αναπλ. Τομεάρχη Μερόπης Τζούφη από τη συζήτηση στη Βουλή.

Η κυρία Κεραμέως ξεπέρασε τα όρια. Γνωρίζει προσωπικά πως ο Νίκος Φίλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αδυνατεί ορισμένες ημέρες να παρευρίσκεται στο Κοινοβούλιο. Δε δίστασε όμως να το χρησιμοποιήσει για να αναχαιτίσει – υποτίθεται -τους πολιτικούς της αντιπάλους, να πετύχει τους σκοπούς της και να τροφοδοτήσει τον προσωπικό της αριβισμό.

Διαβάστε ακόμη: Η Νίκη Κεραμέως και τα ευτράπελα!

Επιπρόσθετα, η Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε σήμερα με την Αναπλ. Τομεάρχη Μερόπη Τζούφη τόσο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, όσο και στην Ολομέλεια. Για του λόγου του αληθές, παρατίθεται το videoτης τοποθέτησής της σχετικά με το θέμα της επιλογής σημαιοφόρων στα Δημοτικά και την αύξηση των πιστώσεων για την πρόσληψη εκπαιδευτικών: 

Η κα Κεραμέως συνήθισε στο “one-womanshow” των δύο προηγούμενων μηνών, όταν η μοναδική της δραστηριότητα ήταν ο μονόλογος σε προστατευμένα περιβάλλοντα και φιλικά ΜΜΕ. Σήμερα, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, φανερώνει όχι μόνο μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να «αγιάσει τα μέσα», αλλά και πως πρέπει να πράξει ώστε να διατηρήσει το high-scoreτου point-systemαξιολόγησης Υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αριστεία…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου του Υπουργείου Παιδείας, την προσωπική και δημόσια συγγνώμη προς τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την κοινοβουλευτική παρουσία και τοποθέτηση της πρώην Υφυπουργού Μερόπης Τζούφη. Οτιδήποτε λιγότερο, θα έχει άλλες συνέπειες για την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής τάξης και τη διατήρηση του στοιχειώδους πολιτικού πολιτισμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter