ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυριάκου για τη δήλωση: Εγώ είμαι Χριστιανός, ο Τσίπρας άθεος προς τον Ιερώνυμο

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυριάκου για τη δήλωση: Εγώ είμαι Χριστιανός, ο Τσίπρας άθεος προς τον Ιερώνυμο

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις για την μυστική συνάντηση Κυριάκου-Ιερώνυμου. 

Στη συνάντηση αυτή, που είχε γίνει πριν την συνάντηση Τσίπρα-Αρχιεπίσκοπου και το ανακοινωθέν για το σχέδιο συμφωνίας Κράτους-Εκκλησίας και κατά την οποία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε αποκαλέσει άθεο τον Πρωθυπουργό και παρότρυνε τον κ. Ιερώνυμο να μην προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει το Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μόνιμη έγνοιά του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα.

Το τελευταίο παράδειγμα αυτής της τυχοδιωκτικής στάσης δεν είναι άλλο από τη στάση του στη συμφωνία της εκκλησίας με την πολιτεία. Ο αρχηγός της Ν.Δ. φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία, με το φοβερό επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι χριστιανός, ενώ ο Τσίπρας άθεος! Τα ίδια είχε κάνει και με τον Ζάεφ, όπου του ζητούσε να κλείσει τη συμφωνία αργότερα, με τον ίδιο πρωθυπουργό.

Πέρα από τη γελοιότητα και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη, δεν μπορεί να καταλάβει ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και με τη στάση του επιβεβαιώνει κάθε μέρα πόσο λίγος είναι;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter