ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: Πόσο κοστολογείτε, κύριοι, τη συκοφαντία;

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ: Πόσο κοστολογείτε, κύριοι, τη συκοφαντία;

«Πυρά» από την αξιωματική αντιπολίτευση κατά της ΝΔ, μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις περί «πολέμου λάσπης» από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα για τις αγωγές σε Παπαχρήστο και Κουρτάκη για τα δημοσιεύματα στο Σούνιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ «έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα», καλώντας μάλιστα την κυβέρνηση να δώσει ορισμένες απαντήσεις. 

Παράλληλα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τα ποσά που διεκδικεί από τις αγωγές προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων.

Διαβάστε επίσης: Καταπέλτης στις αγωγές του κατά Κουρτάκη και Παπαχρήστο ο Τσίπρας: Συντονισμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν προξενεί εντύπωση ότι η Ν.Δ. έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης.

Ωστόσο μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις, θα ήμασταν περίεργοι να μας απαντήσουν:

Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της Ν.Δ. τη συκοφαντία;

Την κοστολογείτε φθηνότερα;

Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει;

Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;

Δεν μπορεί, η Ν.Δ. θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε, δε θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα πόσα που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter