ΣΥΡΙΖΑ κατά Ντόρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ντόρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες της δηλώσεις με τις οποίες συντάσσεται με την Τουρκική “γραμμή” για συμψηφισμό των υποθέσεων των Ελλήνων Στρατιωτικών με τους 9 Τούρκους συλληφθέντες. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία…

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να ανταλλάξει τους 9 Τούρκους που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής και κατηγρούνται για σχεδιασμό επίθεσης κατά του Ερντογάν στην επίσκεψή του στην Ελλάδα, με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη. “Αυτό έπρεπε να το είχε κάνει από μόνη της η ελληνική πλευρά, είπε, γιατί είναι σαν τον αντίστοιχο Κουφοντίνα για την Τουρκία”. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter