ΣΥΡΙΖΑ: Κοιμήθηκαν με ανακωχή, ξύπνησαν σε πόλεμο…

ΣΥΡΙΖΑ: Κοιμήθηκαν με ανακωχή, ξύπνησαν σε πόλεμο…

«Μόνο ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην Πολιτική Γραμματεία».

Αυτή η διαρροή από την πλευρά Κασσελάκη έχει προκαλέσει αναστάτωση στα μέλη της Οργάνου, τα οποία χθες έφυγαν από τη συνεδρίαση της Κουμουνδούρου, θεωρώντας δεδομένο πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πάρει πίσω τα όσα ανέφερε στην επιστολή που έστειλε τη Δευτέρα στο Όργανο από το Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Κασσελάκη στην ΠΓ με αιχμές: «Δεν έγινε συνεδρίαση για τα σημαντικά προβλήματα και γίνεται για το ερωτηματολόγιο;»

Το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση λέει πως στη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τη δυσαρέσκεια των μελών για την επίμαχη επιστολή, και τους είπε πως την ανακαλεί για όλους, εκτός από τον Διονύση Τεμπονέρα, τον οποίο θεωρεί υπονομευτή του…

Από την προεδρική πλευρά τονίζουν πως δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και πως μετά από αυτή την κίνηση και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακάλεσαν κάποιες δηλώσεις τους.

Οι πληροφορίες λένε πως στο τέλος της συνεδρίασης, ο Διονύσης Τεμπονέρας ζήτησε να τεθεί η ανάκληση της επιστολής σε ψηφοφορία. Και τότε άπαντες του είπαν πως δεν ήταν αναγκαίο αυτό, αφού είχε λυθεί η παρεξήγηση και το κλίμα ήταν καλό. Και πάνω σε αυτό το γεγονός βασίζεται η πρωινή διαρροή…

Το αποτέλεσμα είναι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να… πέσουν για ύπνο το βράδυ με ανακωχή και να ξυπνήσουν με… σύγκρουση.

Πάντως, από την πλευρά Κασσελάκη μας λένε πως δεν τίθεται κανένα θέμα και πως η αμοιβαία εμπιστοσύνη που επιβεβαιώθηκε χθες, ισχύει στο ακέραιο.

Τώρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…

Χ.Κ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter