ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη κάρτα αντί για πράσινη λίστα στον τουρισμό

ΣΥΡΙΖΑ: Κόκκινη κάρτα αντί για πράσινη λίστα στον τουρισμό

Τις ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών, οι οποίες άφησαν την Ελλάδα στην «πορτοκαλί λίστα» των ταξιδιών, σχολίασαν με κοινή τους δήλωση η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης του κόμματος, Α. Αυλωνίτης.

«Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη οφείλει έστω τώρα να πράξει ότι είναι δυνατό και αναγκαίο προκειμένου να μην χαθεί ακόμη μια χρονιά», σημειώνουν μεταξύ άλλων, ασκώντας κριτική στον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη ο οποίος «μοίρασε ψευδείς ελπίδες στον κόσμο του τουρισμού».

Αναλυτικά η δήλωση των Νοτοπούλου – Αυλωνίτη

Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον ελληνικό τουρισμό, μετά τις ανακοινώσεις των βρετανικών αρχών να παραμείνει η Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα των ταξιδιών.

Μια από τις μεγαλύτερες αγορές για την Ελλάδα, ζωτικού ενδιαφέροντος για το τουριστικό μας προϊόν χάνεται ώρα με την ώρα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης μοίρασε χθες ψίχουλα στους επαγγελματίες του κλάδου διαισθανόμενος το διεθνές φιάσκο της κυβέρνησής του.

Τι επαφές έκανε ο Υπουργός Τουρισμού για την αποτροπή της σημερινής εξέλιξης και με βάση ποια στοιχεία μοίρασε ψευδείς ελπίδες στον κόσμο του Τουρισμού;

Η κυβέρνηση όφειλε να έχει εμβολιάσει εγκαίρως, κατά προτεραιότητα τους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Να έχει ενισχύσει τις δομές υγείας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Να έχει εργαστεί ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη στον προορισμό.

Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη οφείλει έστω τώρα να πράξει ότι είναι δυνατό και αναγκαίο προκειμένου να μην χαθεί ακόμη μια χρονιά.

Ο Τουρισμός συνιστά εθνική υπόθεση που πρέπει να πετύχει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter