ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο ψέματος από τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Αυγενάκη – «Η ΝΔ φορολόγησε τους αγρότες από το 1ο ευρώ»

ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο ψέματος από τον υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Αυγενάκη – «Η ΝΔ φορολόγησε τους αγρότες από το 1ο ευρώ»

Για «κρεσέντο ψέματος» από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, κάνουν λόγο σε κοινή δήλωση τους οι Βασίλης Κόκκαλης, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ και Γιώργος Παπαηλίου, αναπλ. Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν: ο υπουργός στην «προσπάθειά του να δικαιολογήσει την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ αράδιασε ψέματα εμπαίζοντας τον αγροτικό κόσμο και τη νοημοσύνη μας. Με πομπώδες ύφος είπε το αδιανόητο ψέμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φορολογούσε τους αγρότες από το 1ο ευρώ. Να του θυμίσουμε πως η πρόβλεψη φορολόγησης με συντελεστή φόρου εισοδήματος 13% από το πρώτο ευρώ έγινε με το άρθρο 29 παρ. 3 του  ν.4172/23-7-2013 με κυβέρνηση της ΝΔ».

«Να του θυμίσουμε επίσης πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέσπισε αφορολόγητο 12000 € για τις αγροτικές επιδοτήσεις με το άρθρο 2 παρ.1 του νόμου 4328/14-5- 2015.

Ο κύριος Αυγενάκης ας αφήσει τα ψέματα και ας εμφανιστεί στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής από όπου κρύβεται. Ας ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Προς το παρόν είναι ο υπουργός που ακόμη δεν επισκέφθηκε ούτε μία φορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ που με τις προβληματικές πληρωμές του δημιούργησε χάος. Το μόνο που ενδιέφερε τον κ. Αυγενάκη με την ανάληψη των καθηκόντων του ήταν η ανακαίνιση του υπουργικού του γραφείου από όποιο υπουργείο κι αν πέρασε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter