ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητικό θράσος όταν κατηγορούν τους επιστήμονες για τα «Σκοιλ_Ελικικού»

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητικό θράσος όταν κατηγορούν τους επιστήμονες για τα «Σκοιλ_Ελικικού»

Για «θράσος των υπουργών της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης αναφερόμενος στα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων στα ΚΕΚ αλλά και σε σημερινή δήλωση -όπως λέει- του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.

«Με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε!», αναφέρει και προσθέτει:

«Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες!»

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

Το θράσος των υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν έχει όριο. Με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε! Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες!

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στους φίλους της, ζητάει και τα ρέστα από πάνω! Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου «Σκοιλ_Ελικικού» που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του.

https://www.facebook.com/acharitsis/photos/a.303241070463661/651788485608916/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter