ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Μέλος της ΝΟΔΕ Λέσβου ο τραμπούκος που έδειρε γυναίκα

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Μέλος της ΝΟΔΕ Λέσβου ο τραμπούκος που έδειρε γυναίκα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ της Λέσβου με ανακοίνωση της απαντά στη ΝΟΔΕ Λέσβου και της υπενθυμίζει ότι ο δράστης του ξυλοδαρμού της νεαρής γυναίκας εξακολουθεί να είναι μέλος της.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η ΝΟΔΕ Λέσβου καλύπτει πολιτικά την ακροδεξιά ρητορική και βία που ασκείται εδώ και χρόνια από συγκεκριμένα πολιτικά ενεργά πρόσωπα στο νησί.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνονται τα εξής:

Σε σχέση με την απάντηση της ΝΟΔΕ Λέσβου θα θέλαμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:

1. Η ΝΟΔΕ Λέσβου μετά από ένα χρόνο σιωπής σε σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί στο νησί μας, με μία γενικόλογη καταδίκη της βίας, όχι μόνο δεν απαντά στο ερώτημα που θέσαμε αν ο δράστης του ξυλοδαρμού της νεαρής γυναίκας εξακολουθεί να είναι μέλος της αλλά καλύπτει πολιτικά την ακροδεξιά ρητορική και βία που ασκείται εδώ και χρόνια από συγκεκριμένα πολιτικά ενεργά πρόσωπα στο νησί μας. Για να έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε τη βία, οφείλουμε να είμαστε συγκεκριμένοι. Ειδικά όταν αυτή πηγάζει από μέλος πολιτικού κόμματος και αφορά πολιτική δράση γνωστού υπόδικου για ρατσιστική – ακροδεξιά βία.

2. Για να βοηθήσουμε στην αναζήτηση από μέρους σας στοιχείων για τυχόν ανταπάντηση σας κοινοποιούμε τη ταυτότητα μέλους, την οποία ο ίδιος ο δράστης την είχε δημόσια κοινοποιήσει στο διαδίκτυο. Αποκρύπτουμε το όνομα του αλλά θεωρούμε ότι ο αριθμός μητρώου του θα σας βοηθήσει αρκετά. Εδώ κοτζάμ «ψηφιακό κράτος» φτιάξατε….

Φωτογραφία: stonisi.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter