ΣΥΡΙΖΑ: Μαχαίρι» ως και 70% στο επίδομα θέρμανσης

ΣΥΡΙΖΑ: Μαχαίρι» ως και 70% στο επίδομα θέρμανσης

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως η κυβέρνηση προχωρά στην περικοπή του επιδόματος θέρμανσης για τις πιο κρύες και ορεινές περιοχές της χώρας σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60%

Στην ανακοίνωση επισημαίνει πως ο προϋπολογισμός της ΝΔ επιβεβαιώνει την ταξική της μεροληψία σημειώνοντας πως την ίδια στιγμή «ο αρμόδιος υφυπουργός, κ. Σκυλακάκης, ομολογεί ότι για το 2020 δεν υπάρχει πρόβλεψη για επίδομα θέρμανσης».

«Η χώρα μπορεί το 2018 να βγήκε από τα μνημόνια, για την ΝΔ όμως τα οφέλη πρέπει να μοιραστούν σε λίγους. Για τους πολλούς “δεν θα έχουμε μνημόνιο, αλλά θα είναι σαν να έχουμε”», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Μαχαίρι» ως και 70% στο επίδομα θέρμανσης

«Ο προϋπολογισμός της ΝΔ επιβεβαιώνει την ταξική της μεροληψία. Μετά τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την «εκ των προτέρων καταβολή του επιδόματος θέρμανσης», το Υπουργείο Οικονομικών προχωρά στην περικοπή του σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60% για τις πιο κρύες και ορεινές περιοχές της χώρας. Την ίδια στιγμή, ο αρμόδιος υφυπουργός, κ. Σκυλακάκης, ομολογεί ότι για το 2020 δεν υπάρχει πρόβλεψη για επίδομα θέρμανσης.

Ο συγκριτικός πίνακας επιβεβαιώνει τις τεράστιες περικοπές.

Η χώρα μπορεί το 2018 να βγήκε από τα μνημόνια, για την ΝΔ όμως τα οφέλη πρέπει να μοιραστούν σε λίγους. Για τους πολλούς “δεν θα έχουμε μνημόνιο, αλλά θα είναι σαν να έχουμε”».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter