ΣΥΡΙΖΑ: Μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα η εμπλοκή της Μαρέβα Μητσοτάκη με την Taxibeat

ΣΥΡΙΖΑ: Μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα η εμπλοκή της Μαρέβα Μητσοτάκη με την Taxibeat

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη να δώσει πειστικές απαντήσεις, αποφεύγοντας το «γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες υποθέσεις του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: 

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Σελίδα, σύμφωνα με το οποίο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας taxibeat, εγείρει μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα σε ό, τι αφορά τη διαρκή υποστήριξη της εν λόγω εταιρείας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρίας, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα . Ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα; Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο.

Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του.»

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter