ΣΥΡΙΖΑ: Mετά από αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης η συνάντηση με Μιωνή

ΣΥΡΙΖΑ: Mετά από αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης η συνάντηση με Μιωνή

Διπλωματική διάσταση στη συνάντηση με τον Σάμπι Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου τον Μάρτιο του 2016 δίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της πως ο επιχειρηματίας συζήτηση με τους δύο πρώην υπουργούς μετά από «αίτημα της ισραηλινής πρεσβείας».

Πέρα από το αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης, η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει «στράκα στρούκα δεύτερης διαλογής» τη «διαφημισμένη βόμβα» που θα έσκαγε από την κατάθεση Μιωνή στην Προανακριτική επιτροπή. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει – κατά τον ΣΥΡΙΖΑ- από το γεγονός ότι ο Σάμπι Μιωνή «επιθυμούσε διακαώς» αυτή τη συνάντηση η οποία σκοπό είχε την εξεύρεση εξωδικαστικής λύσης για την εκκρεμή διένεξή του και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος περί χρηματισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άνθρακες ο θησαυρός. Η διαφημισμένη βόμβα ήταν στράκα στρούκα δεύτερης διαλογής. Ενώ τα πραγματικά περιστατικά που έχουν περιγραφεί είναι από γελοία ως πολύ γελοία.

Η συνάντηση στην οποία αναφέρεται κ. Μιωνί έλαβε χώρα κατόπιν αιτήματος της ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο ισχυρισμός λοιπόν, ότι εκβιάστηκε σε συνάντηση την οποία ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς και η ισραηλινή κυβέρνηση ζήτησε να γίνει καθίσταται ασόβαρος, ενώ οι δήθεν μίζες παραδέχθηκε ότι τελικά δεν ήταν μίζες αλλά εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ δυο ιδιωτών.

Τις προηγούμενες ημέρες ζήσαμε μια εικονική πραγματικότητα με «αποκαλύψεις» για μίζες υπουργών, συνωμοσιών στο Μαξίμου και άλλα τέτοια φαιδρά, για να απαντήσει τελικά ο ίδιος ότι “Τσίπρας και Παππάς δεν είχαν καμία ανάμειξη 100%”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter