ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προκλητικές δηλώσεις Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές: Κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού

ΣΥΡΙΖΑ μετά τις προκλητικές δηλώσεις Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές: Κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού

Την οργισμένη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι προκλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, στη σκιά της μάχης με τα πύρινα μέτωπα στη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Προκλητικός Μητσοτάκης για πυρκαγιές: «Υπερηφανεύεται» για την οργάνωση και τα «ρίχνει» στην κλιματική αλλαγή

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για να συνεχίσει το κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση τα κατάφερε, η Πεντέλη κάηκε.

Ενώ καίγονται ακόμα σπίτια στην Αττική, με άγνωστο μέχρι στιγμής τον αριθμό των κατοικιών που έχουν καταστραφεί, δεν δίστασε να πει ότι οι ζημιές είναι περιορισμένες.

Είναι ικανοποιημένος με τα χιλιάδες κενά στην πυροσβεστική και τις εικόνες αστυνομικών με κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες.

Τις υποσχέσεις δε για την στήριξη της πολιτείας προς όσους έχουν πληγεί τις ακούσαμε και πέρσι στην Εύβοια και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές, οι κάτοικοι όμως ακόμα περιμένουν.

Χωρίς ντροπή ο Κ. Μητσοτάκης παραδέχεται όχι μόνο την ανεπάρκεια του αλλά και το χάσμα με την πραγματικότητα που ζουν οι απλοί πολίτες της χώρας.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter