ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το FBI, εμπλέξαμε και τη δημόσια τηλεόραση της Ελβετίας στη «σκευωρία» Novartis;

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το FBI, εμπλέξαμε και τη δημόσια τηλεόραση της Ελβετίας στη «σκευωρία» Novartis;

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το ντοκιμαντέρ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis.

Δείτε επίσης: Ντοκιμαντέρ ελβετικής τηλεόρασης: «Η Novartis είναι ο καλύτερος συνεργάτης αν είσαι γιατρός ή μέλος κυβέρνησης»

«Όσο και να θέλει η ΝΔ να κρυφτεί, η Novartis δεν την αφήνει. Το χθεσινό αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis επιβεβαιώνει το φιάσκο της ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: 

«Οι αποκαλύψεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης:

“Είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι θα συμβεί στο Υπουργείο Υγείας. Τα ίδια άτομα που παίρνουν τις αποφάσεις μας πληροφορούν, πριν τις πάρουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τους επηρεάσουμε εκ των προτέρων” λέει ο κ. Φρουζής σε βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία του FBI, όπως αποκαλύπτει το ελβετικό ντοκιμαντέρ».

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis (Video)

Εν συνεχεία, η Κουμουνδούρου προσθέτει: «”Η Novartis δεν είναι μόνο ο καλύτερος χώρος για να εργαστείς, αλλά και ο καλύτερος συνεργάτης αν είσαι ένας ασθενής, ένας γιατρός ή ένα μέλος της κυβέρνησης” ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, Arnout Ploos Van Amstel σε άλλο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία του FBI.

Δεν ξέρουμε εάν μετά το FBI ο κ. Μητσοτάκης, όπως ο κ. Γεωργιάδης, έχει χάσει “πάσα ιδέα” και για την ελβετική δημόσια τηλεόραση ή εάν θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να εμπλέξει και αυτούς στη δήθεν σκευωρία».

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ενώ η μισή υφήλιος ασχολείται με το σκάνδαλο χρηματισμού γιατρών και κυβερνητικών αξιωματούχων για τα υπερκέρδη της Novartis σε βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων, η ΝΔ συνεχίζει να μιλά για σκευωρία και να στήνει προανακριτικές παρωδίες», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Δείτε επίσης: ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ για ψήφο αποδήμων: «Θα επιδιώξουμε τη σύνθεση ανάμεσα στις προτάσεις που σέβονται τη δημοκρατική αρχή»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter