ΣΥΡΙΖΑ: Να παραδώσουν άμεσα τις έδρες οι Τσακαλώτος και Πέρκα

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραδώσουν άμεσα τις έδρες οι Τσακαλώτος και Πέρκα

«Οι εν λόγω βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν άμεσα τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας των υποψήφιων βουλευτών», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε επιστολή στον Κωνσταντίνο Τασούλα, ενημερώνοντάς τον ότι οι δύο βουλευτές τίθενται εκτός ΚΟ.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή Φάμελλου σε Τασούλα για τη διαγραφή Τσακαλώτου – Πέρκα

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή, με την οποία ενημερώνει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, ότι οι βουλευτές Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα και Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τις δηλώσεις αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τίθενται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Οι εν λόγω βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν άμεσα τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας των υποψήφιων βουλευτών.

Συγκεκριμένα η παράδοση των εδρών προβλέπεται στην περίπτωση α) της παρ.2 του Κώδικα που αναφέρει ότι όλοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter