ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να μαδάει τη μαργαρίτα των εκλογών

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να μαδάει τη μαργαρίτα των εκλογών

Συνώνυμο της πολιτικής αστάθειας θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν άμεση προσφυγή στις κάλπες και φοβούνται ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει ακόμη και δεύτερη αλλαγή του εκλογικού νόμου μέσα στην ίδια κυβερνητική θητεία κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στη χώρα.

Για δε την εξάντληση της τετραετίας παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν εκλογές και η περίφημη εκλογολογία προέρχονταν από το ίδιο το Μαξίμου και τα κυβερνητικά στελέχη, όπως λένε, είναι απότοκο της δημοσκοπικής κατάρρευσης του κυβερνώντος κόμματος αφού όλα πλέον δείχνουν ότι τα «κουκιά» για τον κ. Μητσοτάκη δεν βγαίνουν ούτε τη δεύτερη Κυριακή με τον δικό του εκλογικό νόμο.

Εδώ βέβαια υπάρχει και ένα οξύμωρο σε ό,τι αφορά στις δημοσκοπήσεις και τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου. Αν ίσχυαν οι διαφορές που δίνουν ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα έκανε άμεσα εκλογές.

Για όλα τα παραπάνω, λένε στην Κουμουνδούρου, θυμήθηκε αίφνης τη σταθερότητα και την υπευθυνότητα. Είναι το μόνο πολιτικό αφήγημα που του έχει μείνει. Μόνο που ο ίδιος με όσα λέει και όσα πράττει κατά καιρούς, καταλήγουν, έχει καταστεί παράγοντας πολιτικής αστάθειας.

Και καταλήγουν, λέγοντας ότι «Ο μόνος σίγουρος δρόμος για πολιτική σταθερότητα είναι σταθερή προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη, κάτι το οποίο διασφαλίζει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter