ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να δώσουν απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να δώσουν απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη

Απαντήσεις για όσα αποκάλυψε σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης στην ανακρίτρια για συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ τονίζοντας ότι «ο Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να «βαφτίσουν» το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία. Και τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις.​»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε σήμερα ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας «Γιάννης Αναστασίου» ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το σκάνδαλο Novartis. Πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και για αυτούς που τον εκβίαζαν πριν 5 χρόνια να μην καταθέσει λέγοντας του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία.

Ο δε κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να «βαφτίσουν» το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία. Και τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις.​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter