ΣΥΡΙΖΑ: Ο διασυρμός της ΝΔ δεν έχει προηγούμενο – Τραγελαφική προσπάθεια από τον κ. Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο διασυρμός της ΝΔ δεν έχει προηγούμενο – Τραγελαφική προσπάθεια από τον κ. Μητσοτάκη

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την άπαλειψη της λέξης «ιστορική» από το ανακοινωθέν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, καθώς «δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά η διπλωματία της χώρας να εκλιπαρεί τις ΗΠΑ για να βγει ορθή επανάληψη στο κοινό ανακοινωθέν και να απαλείψει τη λέξη “ιστορική”».

Για την αξιωματική αντιπολίτευση, η ορθή επανάληψη του κειμένου: «Απλά επιβεβαιώνει την τραγελαφική προσπάθειά του να συνεχίσει την
ιστορική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και διασύρει τη χώρα διεθνώς για
τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής αλλαγή στο ανακοινωθέν Δένδια – Πομπέο για τη Συμφωνία των Πρεσπών για να ικανοποιηθεί η ακροδεξιά

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο διασυρμός της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη με την «ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών» δεν έχει προηγούμενο.

Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, μετά τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή για την υποκρισία της ΝΔ, η διπλωματία της χώρας να εκλιπαρεί τις ΗΠΑ για να βγάλει ορθή επανάληψη στο κοινό ανακοινωθέν και να απαλείψει τη λέξη «ιστορική», που επιβεβαίωσε την κοροϊδία και τα προεκλογικά ψέματα του κ. Μητσοτάκη.

Η ορθή επανάληψη του ανακοινωθέντος Ελλάδας – ΗΠΑ δεν παραγράφει την μνημειώδη αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών ως «ιστορική» από τον κ. Μητσοτάκη. Απλά επιβεβαιώνει την τραγελαφική προσπάθειά του να συνεχίσει την ιστορική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και διασύρει τη χώρα διεθνώς για τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ.

Τα υπόλοιπα με τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, όταν και αν βγάλει άκρη με τον κ. Σαμαρά και τους πρώην μακεδονομάχους βουλευτές του και τολμήσει να φέρει προς κύρωση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter