ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες

«Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την λογοκρισία στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει για την ντροπιαστική οδηγία από την ΕΡΤ να «θαφτούν» τα πλάνα από το φαγοπότι του Μητσοτάκη:

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες.

Το βίντεο από το τραπέζωμα του κ. Μητσοτάκη με 40 άτομα έπαιξε… εκ παραδρομής για λίγα δευτερόλεπτα μόνο στο κυριακάτικο δελτίο των 15:00. Αποτέλεσμα ήταν μετά από φασαρία στην ΕΡΤ, όταν διαπιστώθηκε το «λάθος», να αναρτηθούν στην αίθουσα παραγωγών οι επίμαχες γραπτές οδηγίες.

Φυσικά η εντολή εξετελέσθη, καθώς τα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ δεν είχαν κανένα πλάνο από το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο κ. Μητσοτάκης με 40 άτομα να μπαίνουν στο σπίτι του κ. Στεφανάδη.

Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter