ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γεωργιάδης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γεωργιάδης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ συνεχίζει και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των στημένων δημοσκοπήσεων και των σχέσεων διαπλοκής του Μαξίμου με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών ότι το υπουργείο Ανάπτυξης έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρία Ιnterview (που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη , Σ. Καλόγηρο), στην οποία ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο, το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι ο υπουργός  «που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη».

Και συνεχίζει: «Ο κύριος Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο. Δεν ξέρουμε όμως αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει».

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter