Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Απάντηση στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης είναι εκπρόσωπος της διαπλοκής και της ολιγαρχίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολιάζει την ομιλία του κ. Μητσοτάκη από το πρώτο προσυνέδριο της ΝΔ με θέμα τους εργαζόμενους και τους ανέργους

Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κ.Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται ως «ο πιο γνήσιος εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας».

Η ανακοίνωση προσθέτει: 

«Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αρχηγός του κόμματος που εκτόξευσε την ανεργία στο 27% θα μπορούσε να εκστομίσει οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας. Η στήριξη των επενδύσεων και η αύξηση της απασχόλησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυτά που με τόση θέρμη θέλει να καταργήσει. Τα ευχολόγια προς τις επιχειρήσεις για σεβασμό στους εργαζόμενους είναι ανέκδοτο, όταν ταυτόχρονα ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει την κατάργηση κάθε θεσμικού πλαισίου ρύθμισης και προστασίας».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Το μόνο που υπόσχεται ο κ.Μητσοτάκης είναι νέες απολύσεις και εργασιακή ζούγκλα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν καταβάλλει με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων του, ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει ότι είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι. Σε ένα μόνο πράγμα είχε δίκιο ο αρχηγός της ΝΔ. Περνάμε στην εποχή μετά τα μνημόνια. Χωρίς αυτόν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.