ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της ΝΔ

Πόσο έχει φτάσει το συνολικό χρέος της Νέας Δημοκρατίας από τα δάνεια, πότε και πώς θα το αποπληρώσει; είναι το ερώτημα που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ στρέφει τα βέλη της εναντίον του κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι έχει προχωρήσει σε "σκανδαλώδη" ρύθμιση.

«Το δημοσίευμα της Αυγής σχετικά με δάνειο της Ν.Δ. από την Eurobank αποκαλύπτει τι εννοεί η Ν.Δ. όταν λέει ότι έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά της και αποπληρώνει τα δάνεια της», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Για χρέος άνω των 4 εκατ. η Ν.Δ. έχει συμφωνήσει να καταβάλλει μηνιαία δόση μόνο 5.500 ευρώ, ενώ αφού αποπληρώσει 188.000 θα πάει σε νέα ρύθμιση! Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως μετά τον Κήρυκα Χανίων έκανε το θαύμα του και με τα δάνεια της Ν.Δ., με ρύθμιση "μπαλόνι". Ρύθμιση δηλαδή για ένα μικρό ποσό του δανείου μέχρι τις εκλογές, με τη φρούδα ελπίδα ότι μετά από αυτές θα το επαναδιαπραγματευτεί ως κυβέρνηση για να μην πληρώσει τίποτα».

Με βάση τα παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι περιμένει απαντήσεις σε τρία καίρια ερωτήματα:

1. Ποιος Έλληνας δανειολήπτης, εκτός από τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη, έχει καταφέρει τέτοια σκανδαλώδη ρύθμιση;

2. Θα συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι με τον ίδιο τρόπο θα σώσει και τη χώρα;

3. Τελικά πόσο έχει φτάσει το συνολικό χρέος της Ν.Δ., το οποίο και συνεχώς αυξάνεται; Πότε και πώς θα το αποπληρώσει;

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.