ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης και τον Βρούτση ως υπουργό»;

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης και τον Βρούτση ως υπουργό»;

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την απάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με το φιάσκο στα προγράμματα τηλεκατάρτισης, καλώντας τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα αλλά και τον κ. Βρούτση στη θέση του.

«Ο «ελεύθερος ανταγωνισμός» της Ν.Δ. συνεπάγεται πάρτι ημετέρων με 80 εκατομμύρια για προγράμματα τηλεκατάρτισης που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και σοβαρότητας για δικηγόρους, μηχανικούς και επιστήμονες. Οι ίδιοι παίρνουν μόνο 600 ευρώ για ψευτο-προγράμματα ενώ το κράτος πληρώνει 1070 για τον καθένα, προκειμένου τα 470 να πάνε στις τσέπες των ιδιοκτητών ΚΕΚ. Αν αυτό είναι ελεύθερη αγορά, τότε μάλλον οι μάγοι του επιτελικού κράτους έμαθαν «οικονομία» συλλαβίζοντας «Σκoιλ Ελικικού»…», σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας επίσης τα εξής:

«Υ.Γ. Αντί να τσακώνονται τόσες ώρες για το αν θα απαντήσει το υπουργείο Παιδείας, το Εργασίας ή το Μέγαρο Μαξίμου για το φιάσκο, ας απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στην απλή ερώτηση: Σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης και προσβολής των επιστημόνων καθώς και τον κ. Βρούτση ως υπουργό;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter