ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αντί για έργα εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αντί για έργα εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει

«Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατεβαίνει με ταχύτητα φωτός τα σκαλιά του αυτο​εξευτελισμού του. Αντί για έργα, χωρίς ίχνος ντροπής εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την παρουσίαση από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την επιλεγείσα αρχιτεκτονική πρόταση των γραφείων David Chipperfield Architects και Αλέξανδρου Τοµπάζη για την επέκταση και αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, την μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ προσωπικό «όραμα» της… Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

«Αφού η πρόχειρη εξαγγελία του στις προγραμματικές δηλώσεις του 2019 για ενοποίηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο πήγε στράφι, σήμερα έκανε “εγκαίνια μακέτας” της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου λέγοντας μάλιστα ότι “γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό του όνειρο”» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης που ακόμη και σήμερα κάνει σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που το παρέλαβε στο τελικό του στάδιο και κατάφερε με τους χειρισμούς του να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του από τα μέσα του 2020 στα τέλη του 2023, ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες σχέδια επί χάρτου. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδιδε ολοκληρωμένα έργα, για “μουσαμάδες” και ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει “μακέτες”.».

Διαβάστε επίσης:

Η επέκταση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, προσωπικό «όραμα» της… Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter