ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης, το μήνυμα του γκάλοπ και… η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης, το μήνυμα του γκάλοπ και… η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μήνυμα με πολλαπλούς παραλήπτες, αλλά κυρίως προς τους διαφωνούντες στην Κουμουνδούρου, αποτελεί η κάρτα της δημοσκόπησης της GPO για τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ειδικά με φόντο τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα, που θα είναι η πρώτη μετά την εκλογή του νέου προέδρου.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση GPO: Κατήφορος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη – Σχεδόν 8 στους 10 επικροτούν τις κινήσεις Κασσελάκη

Σύμφωνα με το γκάλοπ της GPO, η ευρύτατη πλειοψηφία των ερωτηθέντων, που δήλωσαν πως θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, επικροτούν τις κινήσεις Κασσελάκη. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «Μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Σ. Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς τη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση;», το 77,7%  είπε: «Σωστή/Μάλλον Σωστή». Ταυτόχρονα ένα ποσοστό 13,1% απάντησε «Λάθος/Μάλλον Λάθος»

 

Εν παραλλήλω, το 76,2% θεωρεί ότι η στάση στελεχών όπως ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης και ο Στέφανος Τζουμάκας δεν συμβάλουν στην ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, ένα ποσοστό 15,5% απάντησε «Ναι/Μάλλον Ναι».

 

Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει στις 16:30 το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος.

Στη συνεδρίαση, πέραν του Στέφανου Κασσελάκη, θα παραστούν οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κ.Ο Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη αλλά και οι Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Στις 21:00, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρέμβει στο 27o συνέδριο του Economist. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο επίσημο δείπνο του κλεισίματος των εργασιών του Συνεδρίου που διεξάγεται στο Λαγονήσι.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Στις 21:00 η ομιλία Κασσελάκη στον Economist

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter