ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης καλύπτει τη χυδαιότητα Ρωμανού με δημιουργική λογιστική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης καλύπτει τη χυδαιότητα Ρωμανού με δημιουργική λογιστική

“Η Ν.Δ., για να καλύψει την πρωτοφανή αθλιότητα του κ. Ρωμανού που συνέκρινε τα θύματα της πανδημίας με τα ποσοστά της Ν.Δ., αντί να ζητήσει συγγνώμη και να στείλει σπίτι του τον υβριστή, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες”, απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην απάντησή του αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το διάγραμμα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αφορά στην ποσοστιαία μεταβολή που είχε ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανά εκατομμύριο από τον Ιούνιο, που άνοιξε αλλοπρόσαλλα ο τουρισμός, μέχρι τον Νοέμβριο σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ελλάδα. Δείχνει δηλαδή πόσο επιδεινώθηκε στην Ελλάδα –και επιδεινώθηκε δραματικά και ραγδαία – ο συνολικός αριθμός θυμάτων ανά εκατομμύριο πολιτών από τον Ιούνιο μέχρι το Νοέμβριο.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει ακόμα χειρότερη τη χυδαιότητα του συνεργάτη του, όσο προσπαθεί να την καλύψει με δημιουργική λογιστική και στοιχεία αφορούν τον σωρευτικό αριθμό θανάτων/ εκατομμύριο και όχι την ποσοστιαία μεταβολή αυτών”.

Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ξεπέρασε κάθε όριο και μέτρο με αυτή την ανάρτησή του στο twitter: 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter