ΣΥΡΙΖΑ: Ο μπαταχτσής Παπαθανάσης φεσώνει τράπεζες, ο βουλευτής Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες

ΣΥΡΙΖΑ: Ο μπαταχτσής Παπαθανάσης φεσώνει τράπεζες, ο βουλευτής Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες

«Ο κ. Παπαθανάσης δεν ξέρει πως ρυθμίστηκαν χρέη 1,8 εκατ. και νέος βουλευτής της ΝΔ βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες», αναφέρει σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του με αφορμή τόσο τα λεγόμενα από τον υπουργό του Κ. Μητσοτάκη όσο και τα έργα και ημέρες ενός ακόμα νεοδημοκράτη βουλευτή που… ζήλεψε τον Πάτση.

Διαβάστε επίσης Με έγγραφα τα ψέματα Παπαθανάση…

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει:

«Την ώρα που ο μπαταχτσής υπουργός κος Παπαθανάσης φεσώνει τις τράπεζες με 1,8 εκατ. κρύβει την περιουσία του, και απαντά πως δήθεν δεν ξέρει αν και πόσο κουρεύτηκαν τα χρέη του, μία νέα “υπόθεση Πάτση” βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης Αποκάλυψη εκτάκτως αυτό το Σάββατο στο Documento: Έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν – Μαζί το Docville

Ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” ο κ. Καππάτος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου.

Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter