ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικόλας Φαραντούρης σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικόλας Φαραντούρης σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής, ορίζεται με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ο Νικόλας Φαραντούρης. καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών.

Σε συνέντευξη του το πρωί της Δευτέρας ο κ. Φαραντούρης μίλησε για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ που εκμεταλλεύονται τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. «Αυτό που βλέπουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το τελευταίο διάστημα είναι λυπηρό, αλλά το μιντιακό σύστημα προσπαθεί να κρύψει όσα γίνονται στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είδα τα αφιερώματα που θα ταίριαζαν στις ηχηρές διαφοροποιήσεις Σαμαρά έναντι της πολιτικής Μητσοτάκη», υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

«Δεν μπορεί να αφήσουμε την πολυτέλεια της πρωτοβουλίας στο δημόσιο λόγο στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών», τόνισε ο Νικόλας Φαραντούρης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να έχει μόνο την πρωτοβουλία των αντιπολιτευτικών κινήσεων αλλά και την πρωτοβουλία των προτάσεων», είπε και πρόβλεψε ότι «μόλις εκτονωθεί η εσωστρέφεια, η δημοσκοπική άνοδος είναι δεδομένη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter