ΣΥΡΙΖΑ: Ο υφυπουργός Παπαδόπουλος διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για τη δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο υφυπουργός Παπαδόπουλος διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για τη δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

Σε μια καυστική ανακοίνωση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ον κάμερα διάψευση του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου, από εργαζόμενο στο σταθμαρχείο της Λάρισας.

Διαβάστε επίσης: Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

«Ο υφυπουργός κ. Παπαδόπουλος διασύρθηκε σε απευθείας μετάδοση για τη δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα»τονίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Σ. Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «το πρωί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γεραπετρίτης μας καλούσε να πάμε όλοι μαζί στη Λάρισα να δούμε την τηλεδιοίκηση που δήθεν υπάρχει.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι δίπλα από τον χώρο που έκανε αυτοψία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στη Λάρισα υπάρχει η τηλεδιοίκηση.

Τελικά, το απόγευμα έστειλε τον υφυπουργό κ. Παπαδόπουλο στη Λάρισα να επιβεβαιώσει την ύπαρξη τηλεδιοίκησης, αλλά ο κ. Παπαδόπουλος βρέθηκε σε μια “δυσάρεστη” έκπληξη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτει ότι «οι σταθμάρχες που ήταν δίπλα του τον διέψευσαν on camera διευκρινίζοντας ότι ο τοπικός πίνακας χειρισμού για την είσοδο και έξοδο του σταθμού και δεν είναι τηλεδιοίκηση, και πως αυτή όντως λειτουργούσε ως το 2019 και ρύθμιζε την κυκλοφορία τρένων από το Δομοκό μέχρι το Πλατύ Ημαθίας.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί, πόσες ακόμη αποδείξεις, έγγραφα και μαρτυρίες χρειάζονται για να σταματήσει η κυβέρνηση να λέει ψέματα και να προσβάλει την μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα; Ως εδώ!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter